Για επείγοντα περιστατικά καλέστε μας στο: 698 8184 206

Άγγελος Δήμας - Βιογραφικό

dimasΟ Άγγελος Δήμας σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών και ειδικεύθηκε στη Μαιευτική & Γυναικολογία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, καθώς και στα νοσοκομεία Barnet και Chase Farm του Λονδίνου. Ολοκλήρωσε τη διδακτορική του διατριβή με έμφαση στη Γυναικολογική Ογκολογία στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και είναι κάτοχος δύο Μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών: «Παθολογία της Κύησης» του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και «Γυναικολογική Ογκολογία – Ογκολογία Μαστού» του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Υπηρέτησε ως Επικουρικός Επιμελητής το Εθνικό Σύστημα Υγείας για 3 χρόνια, ενώ, από τον Ιούνιο του 2023, είναι Επιμελητής της Α’ Κλινικής Γυναικολογικής Ογκολογίας στο Νοσοκομείο ΜΗΤΕΡΑ.

Διαβάστε επίσης

Καρκίνος του ενδομητρίου: χειρουργική αντιμετώπιση με ελάχιστη παραμονή στο νοσοκομείο

Καρκίνος του ενδομητρίου

Με τη λαπαροσκοπική και ρομποτική χειρουργική, η μεγάλη πλειοψηφία των γυναικών με καρκίνο του ενδομητρίου μπορεί να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο αυθημερόν, ή, σε ορισμένες περιπτώσεις, την επόμενη μέρα από την επέμβαση.

 

Δεύτερη γνώμη

defteriGnomi

Η απόφαση να υποβληθείτε σε χειρουργική επέμβαση, όπως και η επιλογή του Ιατρού που θα την πραγματοποιήσει, είναι από τις σοβαρότερες που θα κληθείτε να λάβετε γύρω από την υγεία σας.

 

Είπαν για εμάς

Τα σχόλια και η μορφή τους είναι αυτούσια και δεν έχουν υποβληθεί σε οποιαδήποτε επεξεργασία.

Δείτε το βίντεο

Οι νεότερες εξελίξεις στο χώρο της Γυναικολογικής Ογκολογίας.

  • memorial
  • harvard
  • mitera
  • hygeia
  • esgo

ΣΙΟΥΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ
ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΙ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑ
ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ & ΣΙΑ ΕΕ
ΓΕΜΗ: 160289803000

Διεύθυνση: Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 105-107, Αθήνα, ΤΚ 11521

Τηλέφωνο Ιατρείου: 210 300 68 18

Ακολουθήστε μας στα Social

fb wh yt wh li wh linsta