Για επείγοντα περιστατικά καλέστε μας στο: 698 8184 206

Κωνσταντίνος Σύριος - Βιογραφικό

syriosΟ Κωνσταντίνος Σύριος σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Λιέγης, στο Βέλγιο. Ειδικεύθηκε στη Μαιευτική & Γυναικολογία στα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία της Λιέγης, Σαρλερουά και Λουξεμβούργου. Μετά το πέρας της βασικής ειδίκευσης, εξειδικεύθηκε στην ελάχιστα επεμβατική Γυναικολογική Χειρουργική στα νοσοκομεία CHR Citadelle Liège και CHC St-Vincent Rocourt, με ιδιαίτερη έμφαση στη χειρουργική της υπογονιμότητας και της ενδομητρίωσης, με το βαθμό του «Chef de clinique». Με την 15ετή συνολικά εκπαίδευση του στα Πανεπιστημιακά κέντρα του Βελγίου ασχολείται με όλο το φάσμα της Λαπαροσκοπικής Γυναικολογικής Χειρουργικής. Τέλος,  κατέχει το διαπανεπιστημιακό δίπλωμα Μαιευτικής και Γυναικολογικής Υπερηχογραφίας, Université Libre de Bruxelles – Université Catholique de Louvain, καθώς και την αντίστοιχη άδεια από το ελληνικό Υπουργείο Υγείας.

Διαβάστε επίσης

Καρκίνος του ενδομητρίου: χειρουργική αντιμετώπιση με ελάχιστη παραμονή στο νοσοκομείο

Καρκίνος του ενδομητρίου

Με τη λαπαροσκοπική και ρομποτική χειρουργική, η μεγάλη πλειοψηφία των γυναικών με καρκίνο του ενδομητρίου μπορεί να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο αυθημερόν, ή, σε ορισμένες περιπτώσεις, την επόμενη μέρα από την επέμβαση.

 

Δεύτερη γνώμη

defteriGnomi

Η απόφαση να υποβληθείτε σε χειρουργική επέμβαση, όπως και η επιλογή του Ιατρού που θα την πραγματοποιήσει, είναι από τις σοβαρότερες που θα κληθείτε να λάβετε γύρω από την υγεία σας.

 

Είπαν για εμάς

Τα σχόλια και η μορφή τους είναι αυτούσια και δεν έχουν υποβληθεί σε οποιαδήποτε επεξεργασία.

Δείτε το βίντεο

Οι νεότερες εξελίξεις στο χώρο της Γυναικολογικής Ογκολογίας.

  • memorial
  • harvard
  • mitera
  • hygeia
  • esgo

ΣΙΟΥΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ
ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΙ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑ
ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ & ΣΙΑ ΕΕ
ΓΕΜΗ: 160289803000

Διεύθυνση: Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 105-107, Αθήνα, ΤΚ 11521

Τηλέφωνο Ιατρείου: 210 300 68 18

Ακολουθήστε μας στα Social

fb wh yt wh li wh linsta