Για επείγοντα περιστατικά καλέστε μας στο: 6981 907181

Online συμβουλευτική: «Γεφυρώνοντας» τις αποστάσεις στην υγεία

Ο Χειρουργός –Γυναικολόγος, κ. Βασίλης Σιούλας, με εξειδίκευση στην γυναικολογική ογκολογία, μας ενημερώνει σχετικά με το πώς λειτουργεί

Η πανδημία Covid-19 δημιούργησε νέα δεδομένα στη ζωή μας, καθιστώντας για τις ευπαθείς ομάδων των συνανθρώπων μας, ακόμη και τις μετακινήσεις τους για ιατρικούς λόγους μια δυνητικά επικίνδυνη δραστηριότητα. Το κενό αυτό, που ανέκαθεν βίωναν οι ασθενείς στις ακριτικές περιοχές της χώρας, έρχεται να καλύψει η online συμβουλευτική. Ο Χειρουργός –Γυναικολόγος, κ. Βασίλης Σιούλας, με εξειδίκευση στην γυναικολογική ογκολογία, μας ενημερώνει σχετικά με το πώς λειτουργεί η online συμβουλευτική, τις εξετάσεις που πρέπει να προσκομίσουν οι ασθενείς, προκειμένου ο ιατρός να μπορεί να  διατυπώσει μια ολοκληρωμένη ιατρική γνώμη, ενώ παράλληλα μας επισημαίνει τα πλεονεκτήματα της διαδικασίας για τις ασθενείς.

Η πρωτοφανής για τα ελληνικά και ευρωπαϊκά δεδομένα περίοδος που διανύουμε για τη δημόσια υγεία έφερε με τον πιο εμφατικό τρόπο στο επίκεντρο του δημόσιου ενδιαφέροντος την τηλεϊατρική και τις εφαρμογές της. Μια από αυτές είναι η online συμβουλευτική (οnline consultation), μια υπηρεσία που έχετε εντάξει στο ιατρείο σας. Πείτε μας λίγα λόγια για το πώς λειτουργεί η online συμβουλευτική.

Η υγεία είναι πιο σημαντική από τις αποστάσεις. Πολύ περισσότερο, όταν μιλάμε για ασθενείς που έχουν διαγνωστεί με γυναικολογικό καρκίνο ή πρέπει να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση, ακόμα και για καλοήθη λόγο. Χρέος μας είναι να δώσουμε τις απαντήσεις που αυτές οι γυναίκες αξίζουν, είτε ζουν σε κάποια περιοχή της Ελλάδας που δεν υπάρχουν εξειδικευμένοι για το πρόβλημά τους Ιατροί, είτε οι περιορισμοί λόγω πανδημίας COVID-19 εμποδίζουν τις μετακινήσεις τους. Για την πραγματοποίηση της online συμβουλευτικής απαιτείται να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά ή μέσω email μαζί μας.  Αφού μας δώσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους και στείλουν τις σχετικές με το πρόβλημά τους εξετάσεις, ορίζουμε από κοινού το διαδικτυακό μας ραντεβού, καθώς και την εφαρμογή (π.χ. Skype, Zoom, FaceTime κλπ) που θα προτιμούσαν να χρησιμοποιήσουμε για αυτόν το σκοπό. Για τις λιγότερες εξοικειωμένες με την τεχνολογία ασθενείς, η κλασική τηλεφωνική συνομιλία είναι, προφανώς, ανάμεσα στις διαθέσιμες επιλογές.

Διαβάστε περισσότερα στο news.gr

Διαβάστε επίσης

Δεύτερη γνώμη

defteriGnomi

Η απόφαση να υποβληθείτε σε χειρουργική επέμβαση, όπως και η επιλογή του Ιατρού που θα την πραγματοποιήσει, είναι από τις σοβαρότερες που θα κληθείτε να λάβετε γύρω από την υγεία σας.

 

Online συμβουλευτική

defteriGnomi

Η υγεία σας είναι πιο σημαντική από τις αποστάσεις. Πολύ περισσότερο, όταν έχετε διαγνωστεί με γυναικολογικό καρκίνο ή σας έχουν πει πως πρέπει να υποβληθείτε σε χειρουργική επέμβαση, ακόμα και για καλοήθη λόγο.

Είπαν για εμάς

Τα σχόλια και η μορφή τους είναι αυτούσια και δεν έχουν υποβληθεί σε οποιαδήποτε επεξεργασία.

Δείτε το βίντεο

Οι νεότερες εξελίξεις στο χώρο της Γυναικολογικής Ογκολογίας.

memorialmiterahygeiaesgo

Διεύθυνση: Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 105-107, Αθήνα, ΤΚ 11521

Τηλέφωνο Ιατρείου: 210 300 68 18

 

Για ραντεβού μπορείτε να καλέσετε Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00-21:00 ή να το κλείσετε online

Ακολουθήστε μας στα Social

fb wh yt wh li wh