Για επείγοντα περιστατικά καλέστε μας στο: 6981 907181

Γυναικολογική Ογκολογία

Οι εξειδικεύσεις στη Μαιευτική-Γυναικολογία αποτελούν εδώ και αρκετά χρόνια πραγματικότητα. Για παράδειγμα, είναι αυτονόητο πως, στη διάρκεια της εγκυμοσύνης, Γυναικολόγοι εξειδικευμένοι στο μαιευτικό υπερηχογράφημα (Εμβρυομητρικοί Ιατροί) θα κάνουν τον έλεγχο για σύνδρομο Down (αυχενική διαφάνεια), αφού διαθέτουν βαθύτερη γνώση και μεγαλύτερη εμπειρία σε αυτόν. Αντίστοιχα, όταν η χειρουργική θεραπεία των καρκίνων του γυναικείου γεννητικού συστήματος πραγματοποιείται από Γυναικολόγους εξειδικευμένους στην Ογκολογία, τα αποτελέσματα για τις ασθενείς έχει αποδειχθεί πως είναι θεαματικά καλύτερα.   

Τι περιλαμβάνει η Γυναικολογική Ογκολογία;

Οι Γυναικολόγοι Ογκολόγοι έχουν ολοκληρώσει διεθνώς πιστοποιημένα προγράμματα εξειδίκευσης και διαθέτουν τις γνώσεις και τις τεχνικές δεξιότητες για να παρέχουν με τον πιο ποιοτικό τρόπο τις παρακάτω υπηρεσίες:

Διαβάστε επίσης

Δεύτερη γνώμη

defteriGnomi

Η απόφαση να υποβληθείτε σε χειρουργική επέμβαση, όπως και η επιλογή του Ιατρού που θα την πραγματοποιήσει, είναι από τις σοβαρότερες που θα κληθείτε να λάβετε γύρω από την υγεία σας.

 

Online συμβουλευτική

defteriGnomi

Η υγεία σας είναι πιο σημαντική από τις αποστάσεις. Πολύ περισσότερο, όταν έχετε διαγνωστεί με γυναικολογικό καρκίνο ή σας έχουν πει πως πρέπει να υποβληθείτε σε χειρουργική επέμβαση, ακόμα και για καλοήθη λόγο.

Είπαν για εμάς

Τα σχόλια και η μορφή τους είναι αυτούσια και δεν έχουν υποβληθεί σε οποιαδήποτε επεξεργασία.

Δείτε το βίντεο

Οι νεότερες εξελίξεις στο χώρο της Γυναικολογικής Ογκολογίας.

memorialmiterahygeiaesgo

Διεύθυνση: Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 105-107, Αθήνα, ΤΚ 11521

Τηλέφωνο Ιατρείου: 210 300 68 18

 

Για ραντεβού μπορείτε να καλέσετε Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00-21:00 ή να το κλείσετε online

Ακολουθήστε μας στα Social

fb wh yt wh li wh