Για επείγοντα περιστατικά καλέστε μας στο: 6981 907181

Ο κύριος Σιούλας είναι ένας εξαιρετικός γιατρός,με κατατόπισε πλήρως από την αρχή για το θέμα που είχα, του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και τον συνιστώ ανεπιφύλαχτα!

Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον Κο Σιούλα για την επιμονή του να κάνω εξετάσεις πέραν των τυπικών, που προέβλεψε ότι μπορεί να πάθω καρκίνο τραχήλου στο μέλλον. Εντόπισε HPV 18 το οποίο μετά από επέμβαση εξαφάνισε και είμαι πλέον αρνητική στον ιό αυτό. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε έναν λαμπρό επιστήμονα και άνθρωπο. Εύχομαι να τον γνωρίσουν όσες περισσότερες γίνεται γιατί ο Κος Σιουλας προλαβαίνει τους ασθενείς πριν ασθενήσουν. Το ευχαριστώ είναι λίγο.

Α.Λ

Ο κύριος Σιούλας είναι ένας εξαιρετικός γιατρός,με κατατόπισε πλήρως από την αρχή για το θέμα που είχα, του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και τον συνιστώ ανεπιφύλαχτα!

A.Z.

Πραγματικά ο, τι και να πω είναι λίγο. Εξαιρετικός γιατρός. Και ως άνθρωπος υπέροχος.

Κ.Υ.

Εξαιρετικός ιατρός , ο οποίος συμμετέχει ενεργά σε αυτόν τον συνεχώς εξελισσόμενο τομέα. Άνθρωπος με ήθος και αξιοθαύμαστη ηρεμία.

Α.Γ

Εξαιρετικός άνθρωπος και άριστος επιστήμονας.

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω το μεγαλείο της ψυχής του! Κάθε επιτυχία σε ότι κάνει…

Ε.Ζ

Δεν υπάρχει πιστεύω κάποιος που να μην πίστεψε ότι εχεις να δώσεις πάρα πολλά στην επιστήμη και τους συνανθρώπους μας.Το ήθος σου κυρίως όμως, είναι σπάνιο.Όσο ψιλά και αν ανέβεις γι'αυτό πάνω και πρώτα απ'όλα θα ξεχωρίζεις. Να είσαι καλά, χαίρομαι πολύ για'σένα!!!

Κ.Λ

Μπράβο Βασίλη! Πέραν από την άρτια επιστημονική κατάρτιση έχεις μεγάλη ενσυναίσθηση κι αυτό είναι τεράστιο προσόν για τους ασθενείς σου! Εύχομαι τα καλύτερα σε σένα και τις ασθενείς σου!

Κ.Κ

Μετα απο σχεδόν 8-9χρόνια που τον εχω γιατρο τι μπορω να πω? Απλά ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ!!

Ι.Χ

 Δεν είναι τυχαίο λοιπόν ότι είσαι ο γιατρός της καρδιάς μας!

Ν.Π

Διαβάστε επίσης

Καρκίνος του ενδομητρίου: χειρουργική αντιμετώπιση με ελάχιστη παραμονή στο νοσοκομείο

Καρκίνος του ενδομητρίου

Με τη λαπαροσκοπική και ρομποτική χειρουργική, η μεγάλη πλειοψηφία των γυναικών με καρκίνο του ενδομητρίου μπορεί να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο αυθημερόν, ή, σε ορισμένες περιπτώσεις, την επόμενη μέρα από την επέμβαση.

 

Δεύτερη γνώμη

defteriGnomi

Η απόφαση να υποβληθείτε σε χειρουργική επέμβαση, όπως και η επιλογή του Ιατρού που θα την πραγματοποιήσει, είναι από τις σοβαρότερες που θα κληθείτε να λάβετε γύρω από την υγεία σας.

 

Είπαν για εμάς

Τα σχόλια και η μορφή τους είναι αυτούσια και δεν έχουν υποβληθεί σε οποιαδήποτε επεξεργασία.

Δείτε το βίντεο

Οι νεότερες εξελίξεις στο χώρο της Γυναικολογικής Ογκολογίας.

memorialmiterahygeiaesgo

ΣΙΟΥΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ
ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΙ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑ
ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ & ΣΙΑ ΕΕ
ΓΕΜΗ: 160289803000

Διεύθυνση: Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 105-107, Αθήνα, ΤΚ 11521

Τηλέφωνο Ιατρείου: 210 300 68 18

Ακολουθήστε μας στα Social

fb wh yt wh li wh linsta