Για επείγοντα περιστατικά καλέστε μας στο: 6981 907181

Η συνεργασία μας

Η επίσκεψη στο Γυναικολόγο, είτε σας απασχολεί ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, είτε έρχεστε για τον προληπτικό έλεγχο, έχει πάντα ιδιαιτερότητες. Στο Ιατρείο μας γνωρίζουμε πως το πρώτο βήμα για να σας βοηθήσουμε είναι να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας. Σας προσεγγίζουμε με το σεβασμό και την ευαισθησία που χρειάζεστε. Για εμάς, τη μεγαλύτερη σημασία έχετε εσείς.

Κλείστε ραντεβού μαζί μας

Αν και η χειρουργική θεραπεία των γυναικολογικών καρκίνων είναι η εξειδίκευσή μας, δεν χρειάζεται να έχετε μια αντίστοιχη διάγνωση για να μας γνωρίσετε από κοντά. Οι υπηρεσίες του Ιατρείου μας περιλαμβάνουν επιπλέον:

Για να κλείσετε ραντεβού, επικοινωνήστε μαζί μας στα 2103006818 και 6981907181 από Δευτέρα έως και Παρασκευή, 13:00-21:00 ή συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε στο site μας. Στο Ιατρείο μας δίνεται επιπλέον η δυνατότητα online συμβουλευτικής (π.χ. ογκολογικό θέμα, ένδειξη χειρουργικής επέμβασης) για όσες ασθενείς το επιθυμούν.

Πριν τη συνάντησή μας

Πριν μας γνωρίσετε, επαληθεύστε για μια ακόμη φορά τη διεύθυνση του Ιατρείου μας και βρείτε τους κοντινούς χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων ή τους πλησιέστερους σταθμούς του μετρό. Ενημερωθείτε για τα μέτρα που παίρνουμε εν μέσω πανδημίας COVID-19, προστατεύοντας εσάς, την οικογένειά σας και το προσωπικό του Ιατρείου. Ετοιμάστε το προσωπικό σας αρχείο με όλες τις σχετικές με το πρόβλημά σας εξετάσεις και, τέλος, φτιάξτε τη δική σας λίστα με ερωτήσεις που θέλετε να μας απευθύνετε.

Η γνωριμία μας

Με την είσοδο στο Ιατρείο θα συναντήσετε το προσωπικό μας, το οποίο είναι απόλυτα αφοσιωμένο στη δική σας εξυπηρέτηση, υποστήριξη και φροντίδα. Αφού συμπληρώσετε το ιστορικό σας, θα περάσετε στο γραφείο του Ιατρού για να γνωριστείτε και να μελετήσει το ιατρικό σας αρχείο. Μετά την εξέταση, θα ακολουθήσει αναλυτική συζήτηση για τα ευρήματα, τις θεραπευτικές επιλογές ή τον τρόπο παρακολούθησής σας. Αν σας απασχολεί κάποιο σημαντικό πρόβλημα, σας ενθαρρύνουμε να κρατήσετε σημειώσεις, στις οποίες θα μπορείτε να καταφύγετε με ηρεμία στο σπιτικό σας περιβάλλον. Πριν αποχωρήσετε, βεβαιωθείτε πως έχετε πάρει απαντήσεις για όλες τις απορίες σας. Τέλος, αν η θεραπεία ή η διαφύλαξη της γενικότερης υγείας σας απαιτεί συνεργασία με Ιατρούς διαφορετικών ειδικοτήτων και άλλους επαγγελματίες υγείας, ζητήστε να μάθετε λεπτομέρειες για την ευρύτερη ομάδα μας.        

Πριν και μετά το χειρουργείο

Αν έχετε αποφασίσει να μας αναθέσετε τη χειρουργική σας θεραπεία, το προσωπικό του Ιατρείου θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας ενημερώσει για την ημερομηνία της επέμβασης και τη σχετική προετοιμασία. Ανάλογα με τη διάγνωση και τις επιθυμίες σας, κύριος στόχος μας είναι ο προγραμματισμός του χειρουργείου τη συντομότερη δυνατή ημερομηνία που αυτό είναι δυνατό με ασφάλεια (π.χ. αν παίρνετε αντιπηκτικά φάρμακα). Στη διάρκεια του προεγχειρητικού ελέγχου, το προσωπικό του Ιατρείου μας θα σας περιμένει στο Νοσοκομείο για να αισθανθείτε πιο οικεία και να σας βοηθήσει με τις γραφειοκρατικές διαδικασίες. Είναι αυτονόητο πως ο Ιατρός θα είναι συνεχώς στη διάθεσή σας για να απαντήσει ερωτήσεις που μπορεί να έχουν προκύψει από την τελευταία συνάντησή σας.

Μετεγχειρητικά, ο Ιατρός, οι συνεργάτες του και το προσωπικό του Ιατρείου θα σας επισκέπτονται καθημερινά ή ακόμα και συχνότερα, διασφαλίζοντας την ομαλή και ταχεία ανάρρωσή σας. Την ημέρα του εξιτηρίου θα ενημερωθείτε για τις φαρμακευτικές οδηγίες και το χρονοδιάγραμμα των μετεγχειρητικών επισκέψεων. Θα είναι χαρά μας να απαντήσουμε σε τυχόν απορίες σας κάθε στιγμή.  Όταν βγουν τα αποτελέσματα της βιοψίας, ο Ιατρός θα σας ενημερώσει προσωπικά και θα συζητήσει διεξοδικά μαζί σας τα επόμενα βήματα της θεραπείας ή παρακολούθησής σας.

Διαβάστε επίσης

Καρκίνος του ενδομητρίου: χειρουργική αντιμετώπιση με ελάχιστη παραμονή στο νοσοκομείο

Καρκίνος του ενδομητρίου

Με τη λαπαροσκοπική και ρομποτική χειρουργική, η μεγάλη πλειοψηφία των γυναικών με καρκίνο του ενδομητρίου μπορεί να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο αυθημερόν, ή, σε ορισμένες περιπτώσεις, την επόμενη μέρα από την επέμβαση.

 

Δεύτερη γνώμη

defteriGnomi

Η απόφαση να υποβληθείτε σε χειρουργική επέμβαση, όπως και η επιλογή του Ιατρού που θα την πραγματοποιήσει, είναι από τις σοβαρότερες που θα κληθείτε να λάβετε γύρω από την υγεία σας.

 

Είπαν για εμάς

Τα σχόλια και η μορφή τους είναι αυτούσια και δεν έχουν υποβληθεί σε οποιαδήποτε επεξεργασία.

Δείτε το βίντεο

Οι νεότερες εξελίξεις στο χώρο της Γυναικολογικής Ογκολογίας.

memorialmiterahygeiaesgo

ΣΙΟΥΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ
ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΙ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑ
ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ & ΣΙΑ ΕΕ
ΓΕΜΗ: 160289803000

Διεύθυνση: Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 105-107, Αθήνα, ΤΚ 11521

Τηλέφωνο Ιατρείου: 210 300 68 18

Ακολουθήστε μας στα Social

fb wh yt wh li wh linsta